
Ja!
Visst blir man hungrig när man ser den här bilden tagen ur Charlotte Perellis bok Kickstart på 4 veckor.
Och enkelt är det.
Bara att blanda allt till marinaden och lägga kycklingbitarna däri, innan man går till jobbet.
Lagar man bara till det i ugnen man satt på tvåhundrafemtio grader när man kom hem från jobbet.
Femton minuter.
För att inte bara stå och sova dessa femton minuter, blandar man salladen som skall serveras till.
Femton minuter senare är kycklingen inte färdig.
Den är blek och rå.
Tio minuter till.
Tio minuter senare är kycklingen nästan lika blek och ful.
Fast torr.
Men färdig.
Som ni kan se här.

Ja.
Jag vet.
Jag borde hålla mig till redan beprövade recept.
Det tänkte jag redan igår när jag tillagade pannkakor vars recept plockats ur ovan nämnda bok.
De fastnade tyvärr inte på bild.
hahaha men gud!
skrivendåligt med kommentarer här, de som läser bör kommentera ;) säg åt dom mamma!