Det var inte jag som sade det.
Det var sushikocken.
Om det hade varit första gången han sede det till mig hade det varit ok.
Men nu var det andra.
Hur kan man bedriva sushirestaurang om man hela tiden kokar för lite ris?
Och varför kokar man inte nytt när det tar slut?
Det kanske inte är en restaurang.
Det ksnke är ett tillhåll för kineser i kockkläder.
.
Det var för att jag var alldeles för lat för att laga mat i dag, som jag och Hon som flyttat hem igen, bestämde oss för sushi.
Det är en ganska nyöppnad restaurang i vår stad, den där sushirestaurangen.
Min gissning är att den snart stänger.
Eller jag kanske hoppas det.
För att jag blir sur när jag varit där två gånger, och ingen av gångerna har det funnits ris.
Nu kommer jag inte tillbaka mer till er jäkla restaurang, för det är ingen idé.
Det slutar bara med att det blir pizza i alla fall.
Jag ville inte ens ha pizza.
Och nu sitter jag här med en pizzamage och känner mig som en dålig människa.
Det är inte mitt fel.
Det är sushikockens.
Så tråkigt kan det vara! Du får göra din egen sushi...även om det inte är det samma, jag vet!
skriven